OBS ! Nya IP-numror !

Om ni inte ser bilder här så är det OK. Jag har inte fått Hindersby.net att fungera fullständigt än med de nya IP-adresserna. Det går INTE att använda de gamal IP-adresserna (84.20.155…) utan nu måste man använda

45.8.52.9

för Hindersby.net.

Ifall nån sida inte fungerar så kan det bero på bytet av IP-adresser. Till exempel Lantbruksvädret från NSL.fi fungerade inte eftersom servern bara tillät IP-adresser från Finland att logga in och våra nya adresser inte var registrerade i deras databas ännu. Men till exempel IPlocation.com har registrerat våra nya IP-adresser på Finland.  De andra databaserna uppdateras också så småningom men om man tar kontakt så kan man nämna att vi har nya IP-adresser för det fall att servern har föråldrade data.

 

Det här inlägget postades i Fiibärnet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *