Hindersby fotoalbum

Åskan den 9 maj 2019 slog sönder en hel del elektronik i gamla folkskolan. Där finns åskskydd men om det är tillräckligt stark åska så hjälper de inte. Bland annat så förstördes nätanslutningen på Byadrendjin (en Synology NAS DS213) och Hindersby fotoalbum försvann. Till all tur så klarade sej hårdskivorna och vi har nu en ny, betydligt bättre Byadreng (Synology NAS DS1019+).  Den gamla var egentligen alldeles för usel.

Nu är Hindersby fotoalbum igen tillgängligt på nätet på

http://foto.hindersby.net

Det har varit stopp för att sätta in fler foton eftersom den gamla burken inte klarade belastningen men nu kan vi igen sätta in både gamla och nya foton.

Gamla foton kan skannas in och man borde så fort som möjligt också sätta text till dem så att personer och platser inte glöms bort. Det finns en kommentarsfunktion som alla kan använda för varje foto.

 

Det här inlägget postades i Fotoalbum. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *