Video från teatern

Jag har börjat sätta in video från teatern i fotoalbumet

http://84.20.155.77/photo

men det är ytterst långsamt. Dessutom godkänner systemet inte hela akter så jag måste dela första akten i tre delar. De är uppladdade men måste behandlas först av systemet och det är så långsamt att bara första deln går att se på. De andra blir troligen klara först i morgon.

Sedan visade det sej att mikrofonen inte fungerade under premiären och de första föreställningarna. Lömskt nog var kontakten i bara till hälften så den inre mikrofonen var avstängd men den yttre inte inkopplad … Så första videon kommer från 31.1 2015.

Meddela om det är problem med videona.

 

Det här inlägget postades i Teater. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *