60 besök per dag

De här sidorna har ungefär 60 besök per dag. Det varierar förstås och då jag gjorde reklam för Hindersbysidan på Bondbloggen den 28 maj så hade vi nästan 800 besök. Majoriteten kommer från vårt fibernät ca. 40 % men hela 60 % kommer från andra nät – troligen hindersbyggar i förskingringen.

Det är en hel del för en liten by där vi har ca. 40 anslutningar. Knappast ser alla varje dag på sidorna heller. Jag försöker sätta in alla nyheter jag snavar över men det är inte tid att aktivt följa med vad som händer. Om någon annan vill sätta in nånting så passar det fint. Man kan också skicka mej epost med bilder.

Det här inlägget postades i Om sidan "Hindriks by", Senaste nytt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *