Teatervideo

Bråda tider i skogen nu då vägarna verka smälta men vi hade i alla fall en videoföreställning i går. Där fick teatergänget för första gången se hela pjäsen. Videon var från 7 februari 2015 då också Isa fick sin guldmedalj. Videon finns i vårt fotoalbum på adressen

http://84.20.155.77/photo

Klicka på Teatern och sedan på 7.2 2015. På grund av fotoalbumets begränsningar är videon uppdelad i tre delar per akt.  Där finns också andra bilder från teatern och andra videor. Speciellt 31.1 2015 är relativt bra.

Här ett par bilder från gårdagen. Det var ganska mörkt så skärpan är inte den bästa.

DSCN1468

Och efter videon frossade vi på den goda maten.

DSCN1469

Det här inlägget postades i Teater. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *