Sprickanveetå

Tåm klagar så velsiinatt yvi tårkå i Millaneuroopa å Ryysslaand men jäär e he regnått å kaalt. He en noordanvedär å man fåår set opa se stickasjoortån åm man ska gaa uut. He ha int regna så mytji men he e påttar ettsåm he e kaalt å mulitt så att he int tårkar någa. He gaar int ti tjöör opa ååkärn för he fasnar vidär juulen rikitt årdentlitt.

Men int e he någa ti sörg yvi – he blei ein braa sprickanveetå för uutseedi. Tå näär ja såådd så börja he va ganska tårrt opa yytån fast uutseedi noo kåm i fuktågär joord me Rapiidn. He va nu mest te blååluusärn såm sku sååas ganska grånt såm haar nyttå åå tetta jäär sprickanveetån.

Å så bihöövär ja int va uutåmhuus just nu för biiln måst lagas å besiktas. He e passlitt me värkstaadsarbeit just nu. Sidan seinari sku he noo kuna blii tårrari tå näär vi ska bör stell opp vexthuusi. Plastn kåm i daa fråån Skåne. Ja sku bestell fråån Schetelig men tåm hadd trii måånars leveranstiidär !?? Nå, he blei billigari opa tetta sette.

Det här inlägget postades i Jäär heimividär. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>