He sku boda va kaalari

He va eitt elendi att he sku blii så varmt. Ja hann fell tåm stoor aspana men tii liggär dåm ennu i skooin. He börja slåå idjinu opa Triangeln i förrgåår tå ja tjöörd uut te siista lassi me grenstockar å he va just å just att ja slapp bårt dii ifråån. I gåår iidist ja int alls far försöök ettsåm he int hadd vari miinusgraadär opa natten.

I daa opa mårin e he ganska kaalt så nu ska ja försöök tjöör uut tåm täär asppråpsan. He e eina bålikar så man kan int tjöör full lass för tå haaldär int veeein. Ja haar bara tvåå dagar – eller tvåå förmiddagar opa me för sidan bliir he varmt opa neetren ååtär. Ein par miinusgraadär jelpär braa tå näär he e frusi undi ifråån men sidan bara joorden bliir varmär så e he sluut.

Det här inlägget postades i Jäär heimividär och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>