Te gamal pakeetbiiln e sluut

Ja börja noo lag hånå men balkana va bara papär å man hitta int rikitt någan plååt ti bör svets ifråån.  Å så visst man ju att he e meira svetsand nästa åår ååtär. Han va redan 19 åår gamal så he va nu bara ti tjööp nyyär.

He djick foort. Ja surfa liiti opa nete å hitta ein femm åår gamal Fiat Ducato i Tammerfors å så ååka vi tii å hemta hånå. Ja sku ha vila haa te nyyari modelln såm dåm börja lag 2007 men tåm va all 10 000 euro dyyrari fast dåm bara va eitt åår yngäri. Han sku ha vari 10 cm höögäri men he va för mytji pengar me 1000 euro/cm.

Jäär e te gamal röö å te nyy blåå breividär kvaraadär. Te gamal modelln va noo te bästa ja ha hitta men all biilar roostar söndär någan gangå. Te nyy e breidari fast han e leegäri å kårtari. Man fåår sjiivår ti ligg opa gålve såm e opp ti 140 cm breid å 285 cm lang. Te gamal hadd yvi fyyra meetär flaatt gålv å he va ganska braa.

Men no klaarar man se me te nyy. Täär finns finessär å !

Det här inlägget postades i Jäär heimividär. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>